چهارشنبه, ۵ مهر ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-09-27

طلا در کشور به عنوان کالای سرمایه ای، پایدار و ماندگار محسوب می‌شود و اقشار مختلف جامعه با خرید طلا  برای آینده خودشان، سرمایه گذاری می کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار طلا ( پله آهنی ) ، غلامرضا شریعتی، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین معاونت نظارت […]

طلا در کشور به عنوان کالای سرمایه ای، پایدار و ماندگار محسوب می‌شود و اقشار مختلف جامعه با خرید طلا  برای آینده خودشان، سرمایه گذاری می کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار طلا ( پله آهنی ) ، غلامرضا شریعتی، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین معاونت نظارت بر اجرای استاندارد و اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی با بیان اینکه هرگونه تقلب در ساخت و عرضه طلا باعث از بین رفتن سرمایه می شود، گفت: رفع فساد و تخلف در این صنعت نیازمند عزم جدی بین اتحادیه ها و امور صنفی با سازمان ملی استاندارد ایران است.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران در این مراسم که با حضور اعضای اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی در سازمان استاندارد برگزار شد ، مقابله با قاچاق را دغدغه این سازمان برشمرد و افزود: سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان متولی کنترل طلا، جواهر،نقره و سنگهای قیمتی با همکاری اتحادیه با هرگونه تقلب و قاچاق در صنعت طلا مقابله و از این پس فضا را برای متخلفان ناامن می کند.

به نقل از روابط عمومی سازمان ملی استاندارد: به منظور گسترش همکاری های علمی، پژوهشی و مشارکت در استاندارد سازی عیار فلزات گرانبها، تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان ملی استاندارد ایران و اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی ایران به امضا رسید.
بهره گیری از ظرفیت‌های فنی و پژوهشی طرفین و همکاری در زمینه استانداردسازی فلزات گرانبها، سنگ های قیمتی و مشارکت در تدوین و بازنگری استانداردهای ملی و بین المللی از مهمترین موضوعات این تفاهم نامه است.
به موجب این تفاهم نامه ، ترویج و توسعه فرهنگ استاندارد و نهادینه کردن استانداردسازی عیار مصنوعات طلا در بین عموم مردم و فعالان اقتصادی مرتبط با صنعت طلا، جواهر ، نقره و سنگ های قیمتی در سطح کشور مورد توجه قرار گرفت.
از دیگر موضوعات مطرح شده در این تفاهم نامه، انجام مطالعات تطبیقی و تحقیقات علمی برای تدوین و بازنگری استانداردهای ملی و بین المللی درباره فلزات گرانبها و سنگ‌های قیمتی، همچنین برگزاری همایش ها،  نمایشگاه ها، دوره های آموزشی مشترک در حوزه مرتبط با صنعت فلزات گرانبها و سنگهای قیمتی است.
تفاهم نامه مذکور با اعتبار سه سال در ۴ ماده و ۲۶ بند به امضای معاون نظارت بر اجرای استاندارد و رئیس و عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی ایران رسید.

منبع خبر «» است و صنعت طلا در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 1954 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه صنعت طلا مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط صنعت طلا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید