پنجشنبه, ۲۲ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-12
کد خبر: 1896 |
تاریخ انتشار : 18 دی 1400 - 22:24 |
ارسال به دوستان
پ

پس از آنکه چین ماینینگ (استخراج) رمزارزها را ممنوع کرد (اینجا مطالعه نمایید) و لایحه کشور هند (اینجا مطالعه نمایید) برعلیه رمزارزها، سبب فشار فروش و خروج سرمایه ها از بازار رمزارزها شد وروند کاهشی را در این بازار ایجاد کرده است به طوری که روز ۴ دسامبر ۲۰۲۱ (۱۳ آذر ۱۴۰۰)، به عنوان شنبه سیاه توسط […]

پس از آنکه چین ماینینگ (استخراج) رمزارزها را ممنوع کرد (اینجا مطالعه نمایید)، قزاقستان با بهره‌مندی از منابع انرژی بالای خود پذیرای مزرعه‌های ماینینگ و استخراج کنندگان رمزارزهای چینی شد و طبق آخرین گزارش در ماه آگوست سال ۲۰۲۱ (مرداد ۱۴۰۰)، قراقستان حدود ۱۸ درصد هش‌ریت شبکه جهانی بیت‌کویین را به خود اختصاص داده است.

هش‌ریت چیست ؟
هش‌ریت برابر با تعداد تلاش‌ها در هر ثانیه در شبکه‌ی بیت‌کوین برای کامل کردن محاسبات بای استخراج است و درواقع هش‌ریت تقریبا تعداد تمامی هش‌هایی است که ماینرها در سراسر جهان برای رسیدن به دستیابی به رمزارز تولید می‌کنند.

قزاقستان دومین کشور ماینینگ جهان

این حجم از استخراج باعث بروز اختلال در منابع انرژی قزاقستان شد و به دنبال آن در ماه نوامبر ۲۰۲۱ (آبان ۱۴۰۰) یک مزرعه استخراج رمزارزها تعطیل شد. اما همچنان این کشور بعد از آمریکا، به عنوان دومین کشور با بیشترین حجم ماینینگ رمزارزها شناخته می شود.

اعتراضات قزاقستان

در هفته گذشته پس افزایش قیمت سوخت، اعتراضات خیابانی در قزاقستان رخ داد و اکنون اعتراضات به مباحث اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و نظامی نیز کشیده شده است.

از روز جمعه اینترنت سراسری در این کشور قطع شده است.این بحران در آینده سبب خروج استخراج کنندگان از این کشور و پیدا کردن یک کشور جایگزین با اقتصادی با ثبات بیشتر و منابع انرژی غنی تر می شود.

پیش تر نیز بیانیه فدرال رزرو آمریکا (اینجا مطالعه نمایید) و لایحه کشور هند (اینجا و اینجا مطالعه نمایید) برعلیه رمزارزها، سبب فشار فروش و خروج سرمایه ها از بازار رمزارزها شد وروند کاهشی را در این بازار ایجاد کرده است به طوری که روز ۴ دسامبر ۲۰۲۱ (۱۳ آذر ۱۴۰۰)، به عنوان شنبه سیاه توسط سرمایه گذاران آن نامیده شد.(اینجا مطالعه نمایید)

عوامل فوق باعث ورود سرمایه های جدید به طلا به عنوان دارایی امن شده است و در کنار سایر عوامل تقویت کننده قیمت طلا، کمک کرد تا قیمت هر انس طلای جهانی از سطح ۱۷۲۱.۵۸ تا سطح ۱۸۷۷.۱۱ افزایش یابد.

با قطعی برق در قزاقستان از روز جمعه، تنها طی ۳۶ ساعت گذشته، هش ریت بیت کویین ۱۲ درصد کاهش داشته است و شوک قیمتی و خروج سرمایه را در بازار رمزارزها به دنبال داشته است که کاهش قیمت تمام رمزارزها و قرمز پوش شدن این بازار را رقم زده است.

در روز جمعه نیز تعدادی از سرمایه گذاران خارج شده از بازار رمزارزها، به سمت طلا به عنوان دارایی امن پناه آوردند که رشد ۱۶.۱۱ دلاری را برای طلا به دنبال داشت.

منبع خبر «» است و صنعت طلا در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 1896 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه صنعت طلا مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط صنعت طلا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید