پنجشنبه, ۲۲ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-12
کد خبر: 1623 |
تاریخ انتشار : 08 دی 1400 - 13:31 |
ارسال به دوستان
پ

چشم انداز بازارهای مالی در آخرین روزهای 2021 در سال ۲۰۲۱ شاخص‌های سهام جهانی ۱۷ درصد رشد را تجربه کردند و در آخرین روزهای پایانی سال 2021، معامله گران و سرمایه‌گذاران در حال بستن معاملات خود هستند و تسویه حساب های مالی و شرکتی نیز رقم خورده است که سبب کاهش حجم معاملات در بازارهای […]

چشم انداز بازارهای مالی در آخرین روزهای 2021

در سال ۲۰۲۱ شاخص‌های سهام جهانی ۱۷ درصد رشد را تجربه کردند و در آخرین روزهای پایانی سال 2021، معامله گران و سرمایه‌گذاران در حال بستن معاملات خود هستند و تسویه حساب های مالی و شرکتی نیز رقم خورده است که سبب کاهش حجم معاملات در بازارهای مالی شده است. در سال آینده نگاه معامله گران و سرمایه گذاران به چشم‌انداز اقتصاد و تاثیرات کووید-19، اقتصاد آمریکا و سیاست‌های انقباضی فدرال رزرو و سیاست های اقتصادی چین خواهد بود.

شواهد نشان می‌دهند که گونه جدید کووید-19 (اومیکرون) خفیف‌تر از سویه‌های قبلی این ویروس است و سرمایه گذاران نسبت به تاثیر کم آن بر اقتصاد و روندهای جاری بازارهای مالی خوش بین هستند. اما در روزهای پایانی سال میلادی اندکی از خوش بینی سرمایه‌گذاران و معامله گران بازار سهام کاسته شده است و اکنون در حال ارزیابی تاثیرات احتمالی گونه جدید کووید-19 (اومیکرون) بر اقتصاد و بازار سهام و بورس هستند.

سهام های آسیایی و اقتصاد چین

به همین دلیل شاخص‌های سهام جهانی با کاهش همراه شده اند و شاخص های سهام آسیایی همچون ژاپن، هنگ کنگ و چین افت بیشتری را تجربه کرده اند. بانک مرکزی چین نقدینگی زیادی به اقتصاد آن تزریق کرده است و به دنبال سیاست های آن نرخ بهره بین بانکی چین به به پایین‌ترین سطح از ماه ژانویه رسیده 2021 است.

اقتصاد آمریکا

شاخص تولیدی فدرال رزرو ریچموند رشد خوبی را ثبت کرده است و رشد بهای مسکن هم مقداری کاهش پیدا کرده است.

شاخص‌های آتی سهام آمریکا با نوسان همراه شده اند و علی رغم رکورد خوب آن ها از شروع هفته، دیروز شاخص‌های سهام S&P 500 و نزدک ۱۰۰ عملکرد نسبتا ضعیفی داشتند و ظاهرا رالی صعودی بازار سهام آمریکا در سال 2021 متوقف شده است.

با کاهش حجم معاملات بازار جهانی سهام و عملکرد ضعیف بازار سهام آمریکا نسبت به روزهای قبل، تقاضا برای دارایی‌های امن همچون طلا و اوراق خزانه‌داری افزایش یافته است و در بازار اوراق قرضه، نرخ بازدهی اوراق خزانه‌داری آمریکا پایین آمده است.

بازارهای فارکس، نفت و ارز دیجیتال

در بازار فارکس تغییر قابل‌توجهی در دلار آمریکا وجفت ارزها به چشم نمی خورد.

در بازار نفت خام نیز قیمت نفت در نزدیکی سقف ۹ ماهه حفظ شده است و ظاهرا سرمایه‌گذاران  نسبت به گونه جدید کووید-19 و تاثیر آن بر اقتصاد نگرانی چندانی ندارند.

در بازار رمزارز ها، قیمت بیت کوین به محدوده ۴۸ هزار دلاری سقوط کرده است.

منبع خبر «» است و صنعت طلا در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 1623 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه صنعت طلا مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط صنعت طلا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید