مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه همه نمونه برداریهای صورت گرفته از مصنوعات طلا با استانداردهای نمونه شاهد مطابقت داشته است، گفت: در زمینه آهنی بودن قفل و فنر گردنبندهای طلا شائبه وجود دارد که در نخستین فرصت از این بخشها نیز نمونه برداری خواهیم کرد. محمد مددی با اشاره به اینکه سال گذشته […]
مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه همه نمونه برداریهای صورت گرفته از مصنوعات طلا با استانداردهای نمونه شاهد مطابقت داشته است، گفت: در زمینه آهنی بودن قفل و فنر گردنبندهای طلا شائبه وجود دارد که در نخستین فرصت از این بخشها نیز نمونه برداری خواهیم کرد.
محمد مددی با اشاره به اینکه سال گذشته ۶۷ نمونه برداری از طلاهای کارگاهی و بازار همدان صورت گرفته است، اظهار کرد: خوشبختانه تمام نمونههای آزمایش شده از طلاهای شبکه تولید و توزیع همدان با استانداردهای نمونه شاهد مطابقت داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار طلا ( پله آهنی ) به نقل از تابناک همدان ، محمد مددی تصریح کرد: اگرچه شائبهای درباره وجود آهن در قفل و فنر گردنبندهای طلا وجود دارد، اما از حیث نتایج آزمون موردی دیده نشده است و در نخستین فرصت از این بخشها نیز نمونه برداری خواهیم کرد.
مددی با بیان اینکه استاندارد مصنوعات طلا در کشور با شماره استاندارد ملی ۲۱۳۲ تعیین کننده حدود مجاز عیار بوده است، خاطرنشان کرد: در این راستا کنترل مستمر در سطح تولید و عرضه براساس دستورالعمل علامت گذاری مصنوعات فلزات گرانبها و نحوه نظارت بر آن با شماره مدرک ۱۳۱/۲۰۷/د و با تاریخ تجدیدنظر ۱۸ اردیبهشت ۹۶ در این استان با همکاری اتحادیه طلا و جواهر استان و دیگر دستگاهها ذیربط تحت نظارت و هماهنگی کمیته استانی به طور مستمر در حال انجام است.
وی با تأکید بر اینکه تمام واحدهای تولیدی طلا باید کد شناسایی معتبر داشته باشند و در تمام مصنوعات تولیدی خود درج کنند، افزود: این کد شناسایی با ارائه مدارک به سازمان استاندارد صادر میشود و استعلام از وضعیت اعتبار کدهای شناسایی با استعلام از سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ به صورت پیامکی و با ارسال کد شناسایی واحد تولیدی یا کد روی مصنوع همراه حرف لاتین G در ابتدای آن استعلام میشود.
مددی با بیان اینکه حداقل عیار رسمی طلا در کشور ۷۵۰ از هزار یا ۱۸ عیار است، یادآور شد: تمامی واحدهای صنفی فروش ملزم به رعایت قوانین در زمینه عدم فروش مصنوعات خارجی یا مصنوعات فاقد کد شناسایی معتبر هستند.
مدیرکل استاندارد استان همدان درباره فروش سکههای غیربانکی نیز اظهار کرد: درباره سکههای غیربانکی نیز قوانین برای ممنوعیت تولید و فروش سکههای مدور غیربانکی وجود دارد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۳۵۹ مورد بازرسی از واحدهای تولید و عرضه مصنوعات طلا در استان صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۴۴ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و ۳۱۵ مورد از بازار صورت گرفت.
مدیرکل استاندارد استان همدان در پایان بیان کرد: در این بازرسیها ۴۷ مورد نمونه برداری از بازار و ۲۰ مورد از کارگاههای تولیدی طلای استان انجام گرفت که خوشبختانه تمامی نمونهها با نمونه شاهد مطابقت داشت.